Politica de publicare a articolelor

Mediatorii care au optat pentru inregistrarea pe portalul tabloumediatori.ro pot publica articole, care in functie de pachetul selectat, sunt vizibile pe una din paginile portalului sau ale Comunitatii Profesiilor Liberale.

Numarul de aticole pe care le poate publica un Mediator este nelimitat. Administratorul site-ului is rezerva dreptul de a arhiva articolele dupa 30 de zile de la publicare in conditiile in care resursele tehnice nu permit mentinerea acestora.

In functie de pachetul ales articolele se vor distribui prin newsletter sau retelele de socializare.

Articolele publicate pe prima pagina se mentin minim 7 zile pe prima pagina a portalului, respectiv minim 15 zile daca acestea au fost publicate pe celelalte pagini.

Administratorul portalului nu isi asuma nicio raspundere in ceea ce priveste incalcarea 
de catre autorul articolelor a drepturilor de proprietate intelectuala detinute de alte persoane. In situatia in care exista o sesizare cu privire la incalcarea drepturilor de proprietate intelectuala, administratorul site-uli isi rezerva dreptul de a suspenda publicarea articolului pana la clarificarea aspectelor sesizate.

Administratorul portalului isi rezerva dreptul de a suspenda publicarea acelor articole care prin continutul lor aduc atingere drepturilor altor persoane. In astfel de situatii, administratorul portalului are dreptul fie de a restrictiona accesul Mediatorului de la publicarea de articole, fie de a sterge contul utilizatorului.

Continutul articolelor trebuie sa respecte termenii si conditiile de utilizare a site-ului tabloumediatori.ro.

Prezentele reguli de publicare a articolelor se completeaza cu termenii si conditiile de utilizare a site-ului.

Autentificare

 
 
 
 
Go to top