A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

Mediator Decis Artemiza

Forma de exercitare: Birou de mediator
Numar autorizatie: seria A, nr 02345
Localitatea: Bucuresti Judetul: Bucuresti
Adresa sediu: Bd. Unirii, nr. 78, BL. J2, scara 3, Et. 6, Apt. 75, interfon 75

Mobil: 0769-29-49-85

E-mail: a.decis@servcii-mediere.ro Web: www.servicii-mediere.ro

Domenii de mediere:
  • Familiei
  • Civil
  • Comercial
  • Penal
  • Conflicte de munca
  • Malpraxis
decis_artemiza

Limbi straine:
  • Engleza
  • alte limbi straine

Program de lucru: Program extins

Prezentare activitate:

Licentiata in filologie, traducator autorizat, am intra in domeniul constructiilor pe proiecte Phare in 2005, unde consider ca am inceptut de fapt cariera in domeniul managementului si negocierii alaturi de experti internationali in domeniul contructiilor si contractelor de tip FIDIC din perspectiva consultantului.

De atunci mi-am concentrat atentia spre managementul proiectelor, incepand cu traininguri legate de mediu, calitate, SSM (conform standardelor ISO), PSI, in 2008 am ocupat pozitia de Sef department Calitate, SSM si Mediu la o companie internationala.

Pasiunea pentru zona normelor in gestionarea proiectelor, se extinde in timp si in domeniul Resurselor Umane si a Achizitiilor (proiectelor) publice – sub FIDIC.

Ca si o evolutie profesionala, experienta dobandita in urma colaborarii cu diferite companii internationale, mi-au indreptat pasii catre procedurile legate de licitatii, implementarea/desfasurarea proiectelor, negociere, Arbitraj si mediere conform FIDIC – domeniul de baza fiind contructiile; direct implicata in ultima instanta in pregatirea pretentilor si sustinerea acestora in fata autoritatilor relevante cat si a altor genuri de litigii, inclusiv insolventa in calitate de administrator si reprezentant al bordului unei companii internationale.

In 2010 am urmat cursul de formare mediatori organizat de Fundatia pentru Schimbari Democratice si in acelasi an am devenit membru al asociatiei profesionale Colegiul Mediatorilor. Am urmat cursul de Formator de Formatori in 2011 si 2012, mi-am continuat formarea ca si mediator in cadrul cursului de Elemente de psihodinamică a conflictului.

In aceasta perioada am participat la numeroase conferinte si evenimente nationale si internationale legate de mediere si am avut ocazia sa discut cu experti in domeniu.

 

Experienta practica:

Primul pas in profesia de mediator l-am facut in anul 2010, cu ocazia participarii la Scoala de Vara, prima editie, organizata de Colegiul Mediatorilor la Sambata de Sus.

Alaturi de membrii Colegiului Mediatorilor m-am implicat de la aceasta data in urmatoarele activitati si proiecte:

1.    Informare privind medierea la Judecatoria sectorului 5;

2.    Am facut parte din echipa organizatoare a AGA 2010, unde s-a nascut proiectul “Colegiul Mediatorilor pe Facebook”, pe care l-am coordonat in calitate de manager de proiect; In paralel m-am ocupat si de site-ul asociatiei.

3.    In calitate de membru al echipei coordonatoare m-am dedicat pana in prezent implementarii proiectului meu de suflet: Cafeneaua Mediatorilor. In anul 2012 am initiat grupul omonim pe Facebook, care astazi se bucura de prezenta a peste 850 de membri din toata tara dar si din strainatate;

4.    In anul 2011 ma regasiti in echipa organizatoare a Scolii de vara – editia a II a;

5.    La implementarea proiectului de colaborare cu Politia de Proximitate a sectoarelor 1 & 3, mi-au adus contributia atat la partea organizatorica, cat si prin efectuarea de medieri pro-bono, si coordonez relatia cu sectiile de politie nr. 5 si 1;

6.    Ma regasiti alaturi de colegii mei si in proiectul legat de promovarea medierii cu sprijinul Camerei de Comert Bucuresti;

7.    La fel m-am implicat alaturi de echipa de coordonare a proiectului “Start – up, mediatorul la inceput de drum”;

8.    Un alt proiect legat tot de popularizarea conceptului de mediere in randul cetatenilor, unde am facut parte din echipa de organizare a fost “ONG FEST”, prin care am informat cetatenii despre beneficiile medierii in parcul I.O.R.;

9.    M-am alaturat actiunii colegilor mei in actiunea de ajutare a sinistratilor organizata de membrii Colegiului Mediatorilor;

10.In 2012 m-am bucurat sa fiu membru al echipei de organizare si asistent de formator al evenimentului: Scoala de Vara editia a III a.

11.Fac parte din Echipa CMMedical din primavera anului 2013, si impreuna am organizat conferinta MEDIEREA ÎN MALPRAXISUL MEDICAL: O REZOLVARE „SĂNĂTOASĂ” PENTRU PACIENȚI, CADRE MEDICALE ȘI COMPANIILE DE ASIGURĂRI, in 11-13 octombrie in cadrul Spitalului Sandor si colocviul  MEDIEREA CONFLICTELOR DIN DOMENIUL MEDICAL, Gazduita de Spitalul Clinic de Urgenta “Prof. Dr. Nicolae Oblu” , in data de 30.11 – 01.12.2013.

Harta google:

Go to top