Bine ai venit in Comunitatea Profesiilor Liberale!

Participarea activa la activitatile organizate de catre Comunicatea Profesiilor Liberale sau in parteneriat cu alte entitati va ofera posibilitatea promovarii si dezvoltarii afacerii prin sustinerea de prelegeri, acordarea de consultana, formularea de opinii sau puncte de vedere membrilor sau celor care solicita un raspuns prin intermediul portalurilor Comunitatii Profesiilor Liberale. 

 Programul "GAZDUIRE"

Pentru derularea procedurilor de mediere in alte localitati decat cea unde isi are sediul mediatorul, Membrii Comunitatii Profesiilor Liberale au acces gratuit sau contra cost in sediile altor mediatori.
Pentru detalii va rugam sa consultati Lista Centrelor de Mediere ale mediatorilor din Comunitatea Profesiilor Liberale si conditiile de gazduire.
 

Programul "DEZVOLTARE"

Membrii Comunitatii Profesiilor Liberale au acces la o multitudine de programe de formare profesionala continua, in diverese domenii de specializare, organizate de catre Comunitatea Profesiilor Liberale sau in parteneriat cu alte institutii. 
Participarea este cu titlu gratuit sau contra cost, caz in care membrii beneficiaza de un discount.
Consultati Sectiunea Evenimente din cadrul portalurilor Comunitatii Profesiilor Liberale pentru lista completa a eveniemntelor, seminariilor sau conferintelor organizate, respectiv pentru inscrierea dumenavoastra. 

Programul "PARTENER"

Prin acest program se ofera acces la servicii utile in desfasurarea activitatii specifice Biroului, in baza unui discount oferit de catre partenerii Comunitatii Profesiilor Liberale, respectiv: publicatii, carti, reviste, baze de date cu acte legislative, servicii financiar-contabilitate, servicii administrare resurse umane, IT , servicii tipografice etc.
Lista completa se regaseste in Sectiunea Parteneri.

 


Programul "AFILIERE"

Prin inregistrarea pe portalul tabloumediatori.ro a celor recomandati de dumneavosatra, beneficiati de un bonus in cuantum de 10% din valoarea pachetului ales de catre cel recomandat.
Bonusul se cumuleaza si se deduce din valoarea urmatorului abonament.

 

 


Programul "FIDELIZARE"

Pentru prezenta continua in cadrul Comunitatii Profesiilor Liberale, titularii beneficiaza de un discount la reinnoirea abonamentului, dupa cum urmeaza:
- 1 an vechime 10%
- 2 ani vechime 20%
- 3 ani vechime 30%

 


 
 

Autentificare

 
 
 
 

Premise legale

Pentru inregistrarea pe acest portal, Mediatorii trebuie anterior sa fie inscrisi in tabloul Consiliului de Mediere. 
Cererile persoanelor care nu sunt inscrise in tabloul Consiliului de Mediere, vor fi respinse.
Inregistrarea pe portalul tabloumediatori.ro se face cu respectarea prevederilor legale privind organizare si desfasurarea profesiei de Mediator, precum si in conformitate cu Regulile de publicitate ale Mediatorilor.
... premise legale

Facilitati oferite

Program "GAZDUIRE" - Mobilitate in activitate. Acces gratuit sau contra cost Birourile de Mediere
Program "DEZVOLTARE" - Evenimente, conferinte, seminarii organizate de Comunitatea Profesiilor Liberale sau in parteneriat.
Program "PARTENER" - Multiple facilitati si discount-uri oferite de Partenerii Comunitatii Profesiilor Liberale.
Program "AFILIERE" - Orice recomandare este recompensata. 
Program "FIDELIZARE" - Discount acordat in functie de vechime.

... descriere programe 

Go to top