Asociația Colegiul Mediatorilor organizează masa rotundă cu tema „Medierea – Instrument de lucru pentru HR ”.

Evenimentul va avea loc miercuri, 12 noiembrie 2014, între orele 14.00 - 18.00, la Hotel Marshal Garden-sala Ametist și se desfășoară în cadrul proiectului “Beneficiile Medierii pentru mediul de afaceri” fiind primul dintr-o serie de evenimente dedicate departamentelor-cheie din companii. 

 

 

 

Scopul proiectului este de a oferi instrumentele necesare creării unei culturi organizaționale de gestionare a conflictelor. Tema principala de discutie o va constitui contribuția pozitivă a medierii în implicarea profesională a angajaților. Se are în vedere abordarea subiectelor de interes pentru activitatea zilnică a managerilor de resurse umane, privind potențialele dispute și modul de soluționare a acestora cu ajutorul instrumentelor pe care le oferă medierea.

Evenimentul se dorește a fi unul interactiv, oferind ocazia de interacțiune cu profesioniști în domeniul medierii, în vederea identificării manierei în care medierea poate constitui un instrument util și eficient în gestionarea relațiilor interpersonale din organizație, în managementul conflictelor și în creșterea productivității generale.

 

“Ne dorim să încurajăm managerii și angajații să comunice mai eficient, să identifice modalitatea de a recunoaște și de a răspunde unui potential diferend într-un mod asertiv proactiv, rezultatul final fiind reducerea costului de conflict atât pentru Angajator, cât și pentru Angajat.”  - Mediator Elena Badea, coordonator proiect, membru al Consiliului Director al Asociației Colegiul Mediatorilor

Invitaţii sunt specialişti recunoscuti în HR, din companii cu domenii diferite de activitate.

 

“Unmanaged conflict is the largest reducible cost in organization today, and the least recognized” (Dan Dana – autorul cartii Mediation Tools for Everyday Work life)

 

Informații suplimentare despre eveniment, se pot obține la adresa de e-mail This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la telefon 0726 123 227 / 0727 337 603.

 

Parteneri media ai evenimentului:

 

 

Pentru a lasa un comentariu va rugam sa va inregistrati

Go to top