Miercuri, 21 octombrie 2015, Senatorul PSD Gabriela Firea s-a întâlnit la Senat cu mediatorul propus de Traian Băsescu, după ce fostul preşedinte a apelat la procedura medierii în conflictul pe care îl are cu social-democrata. Aceasta a declarat ca a dorit sa stie in ce consta procedura medierii si care sunt pasii de urmat in cazul in care s-ar hotari sa accepte o astfel de varianta de solutionare a disputei.
"Sunt un om al dialogului, de comunicare. Nu am vrut să trântesc uşa. Nu am luat nicio decizie, nu se poate pune problema împăcării. Nu este vorba aici de iertare sau impacare, ci despre nişte principii pe care trebuie să le respectăm."

Conflictul dntre cei doi s-a iscat in urma unor declaratii facute de fostul presedinte care a afirmat ca ”Gabriela Firea este o buna jurnalista, dar este catastrofala ca jurist”. ”Mai bine ar sta in banca ei si s-ar ocupa ce se intampla pe mosia sotului ei, unde e primar. Ca s-ar putea sa nu il mai gaseasca intr-o zi acasa, daca nu e atenta. Inteleg ca in parohia lui se intampla destule lucruri rele”.

Pe 11 martie Parchetul ICCJ a dispus inceperea urmaririi penale pe numele lui Traian Basescu, dupa ce anchetatorii au redeschis, in 30 decembrie 2014, dosarul in care Gabriela Firea il acuza pe Traian Basescu de santaj.

Sursa: romaniatv.net

 

Pentru a lasa un comentariu va rugam sa va inregistrati

Go to top