Portalul tabloumediatori.ro se alatura campaniei initiate de Aurelian Catalin Negreanu si sustinuta de Consiliul de Mediere pentru sprijinirea colegei noastre Mediator Bianca Pintea.
In acelasi timp, lansam invitatia catre toti mediatorii de a da curs acestui apel umanitar. Orice sprijin in sustinerea acestei cauze este bine-venit! Orice donatie va fi apreciata!
Noi, prin portalul tabloumediatori.ro, va multumim si in semn de solidaritate oferim inregistrare gratuita celor care se alatura campaniei.

 

In aceste zile Bianca Pintea poartă o bătălie cumplită pentru salvarea vieţii soţului ei, poliţistul Claudiu Pintea, diagnosticat cu leucemie acută promielocitară. Ea are nevoie de bani pentru a cumpăra 20 de fiole de Trisenox, medicament ce face diferenţa între viaţă şi moarte şi care este, din păcate, extrem de scump.

În curând se împlineşte o lună de când boala poliţistului Claudiu Pintea, soţul mediatorului Bianca Pintea, diagnosticat în 2012 cu leucemie acută promielocitară, a recidivat, iar familia, disperată, nu mai ştie cum să facă rost de bani cu care să cumpere medicamentul Trisenox care poate face diferenţa între viaţă şi moarte.

O puteţi contacta pe Bianca Pintea la tel. 0751502506, dar şi pe Facebook.

De asemenea, puteţi face donații în conturile deschise la Raiffeisen Bank Bistrița pe numele Pintea Marta Bianca
RO21 RZBR 0000 0600 1430 1210 – LEI, RO47 RZBR 0000 0600 1608 4475 – Euro, Cod SWIFT: RZBR ROBU

Pentru a lasa un comentariu va rugam sa va inregistrati

Go to top