Potrivit Strategiei privind medierea si dezvoltarea profesiei de mediator pentru perioada 2014-2020, perceptia membrilor Consiliului de Mediere si a membrilor supleanti privind obstacolele in calea atingerii obiectivelor strategice este urmatoarea:

 
 
Pagina 37.
Intrebarea 3) - 69% dintre membrii CdM si supleanti considera ca in mare si foarte mare masura se datoreaza NEASUMARII obiectivelor de catre membrii CdM?!
Intrebarea 5) - 77% dintre membrii CdM si supleanti considera ca in mare si foarte mare masura se datoreaza PROMOVARII neprofesioniste a medierii?!
Intebarea 6) - 70% dintre membrii CdM si supleanti considera ca in mare si foarte mare masura se datoreaza LIPSEI unui mesaj unitar al membrilor CdM?!
Intrebarea 7) - 53% dintre membrii CdM si supleanti considera ca in mare si foarte mare masura se datoreaza perceptiei de CONFLICT de interese a membrilor CdM?!
 
Practic membrii CdM si supleantii recunosc ca ESECUL medierii (neindeplinirii obiectivelor) s-a datorat faptului ca nu si-au asumat obiectivele strategice, au condus campanii de promovare neprofesioniste (ineficiente), nu au format o echipa si nu au avut un mesaj unitar (70%) si nu in ultimul rand datorita conflictului de interese in care s-au aflat.
 
In aceste conditii, in care iti recunosti incompententa, cum poti sa te prezinti in fata mediatorilor si sa ceri sa iti acorde un nou mandat?!
 
Strategia privind medierea si dezvoltarea profesiei de mediator pentru perioada 2014-2020 a fost elaborata de SC ALMARO Training SRL la solicitarea Consiliului de Mediere.
 
 
Ursan Iuliu
Mediator

Pentru a lasa un comentariu va rugam sa va inregistrati

Go to top