Alan Gross mediază, arbitrează, facilitează și formează în mai multe locuri din nord-estul Statelor Unite, internaţional şi în New York, unde este și Coordonator pentru proiecte speciale și Membru al boardului New York Peace Institute (fostul Safe Horizon Mediation).

 

În trecut a fost Director, Coordonator al programelor de formare și Coordonator al programului 9/11 Family Mediation pentru Safe Horizon.

Pentru munca sa cu victimele atentatului din 11 septembrie a fost recompensat în anul 2006 de Departamentului pentru Justiție al Statelor Unite cu premiul Voluntar pentru victime (Volunteer for Victims Award).

A activat și ca ombudsman pentru Asociația Americană de Psihologie (American Psychological Association) și pentru Primăria New York, ca arbitru pentru AAA, FINRA și în cauze legate de disputele dintre avocați și clienți pentru onorarii și ca mediator pentru Serviciul de Poștă al Statelor Unite și pentru armata americană.

Este beneficiarul premiului ADR Achievement din 2011 al Aociației pentru Soluționarea Conflictelor (Association for Conflict Resolution) din NY.

Domnul Gross este absolventul unui MBA și a unui doctorat la Universitatea Standford și a fost profesor de psihologie și șef de catedră la Universitatea din Maryland, membru al Asociației de Științe Psihologice, autor a peste 50 de cărți, capitole și articole legate de soluționarea conflictelor și psihologia socială.

Este și Membru fondator al Mediatorilor Fără Frontiere (Mediators Beyond Borders).

 

Alan Gross va sustine la Cluj-Napocain data de 5 septembrie 2014 un workshop cu tema: Medierea Transparenta. Cum sa-ti dezvalui strategiile.

Workshop-ul este organizat de către Institutul Transilvan de Mediere împreună cu Asociația Mediatorilor ULTRASILVAM, Centrul pentru Studiul Conflictelor și Departamentul de Administrație Publică din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca.

 

Agenda evenimentului.

Informatii privind inscrierea participantilor

Pentru a lasa un comentariu va rugam sa va inregistrati

Go to top