Alan Gross mediază, arbitrează, facilitează și formează în mai multe locuri din nord-estul Statelor Unite, internaţional şi în New York, unde este și Coordonator pentru proiecte speciale și Membru al boardului New York Peace Institute (fostul Safe Horizon Mediation).

 

Moscova este dispusă să servească drept mediator între părțile în conflict în Ucraina numai în cazul în care i se va cere acest lucru, dar o astfel de cerere nu există, a declarat marți ministrul rus de externe Serghei Lavrov, într-o conferință de presă marți, la Moscova, în care a făcut bilanțul activității diplomației Federației Ruse pe 2013, informează RIA Novosti.

Reprezentantul Ucrainei la Comunitatea Statelor Independente (CSI), Ivan Buneciko, a declarat anterior că Ucraina nu are nevoie de asistență internațională pentru a rezolva situația creată în urma protestelor antiguvernamentale în masă.

 

sursa: agerpres.ro

Elveţia – mediatorul Peninsulei Coreene?
Ministrul de externe elvetian a luat legatura cu autoritatile Nord Coreene, oferindu-se ca mediator, in conflictul din Peninsula Coreeana.
sursa: juridice.ro
autor: Mediator Dorin Ilie

Bashar al-Assad vrea Germania ca mediator

Presedintele sirian, Bashar al-Assad, a dezvoltat o incredere deosebita pentru Germania, pe care o vrea ca mediator intre regimul sau si opozanti.

Go to top