RADULESCU Mariana Lacramioara

Vechime in profesia de mediator: din 2013

Studii: Juridice

CV: Radulescu Lacramioara

Programul de management


Sediu profesional

Localitate: Bucuresti

Adresa:  Str. Avram Iancu nr. 28

Telefon: 0766544965

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web: http://mediatorlacramioararadulescu.wordpress.com/

 


Activitatea desfasurata

 

Mi-am început activitatea profesională ca jurist în Bucureşti în anul 2000, acumulând, de-a lungul timpului, o experienţă bogată în materie judiciară la nivelul diferitelor ramuri de drept (comercial, civil, familiei, penal).

 

De-a lungul acestor ani am dobândit experienţă şi înalt profesionalism, am acordat consultanţă juridică, asistenţă juridică, reprezentare judiciară şi extrajudiciară în aproape toate domeniile dreptului dar am şi ridicat o firmă din necunoscut punând-o în lumina reflectoarelor. Ca să ajung la această performanţă, a fost nevoie de încredere masivă în forţele proprii, dorinţă sinceră de a-mi îndeplini obiectivul propus, voinţă puternică de schimbare a lucrurilor care blocau succesul, muncă asiduă, pasiune, implicare totală în proiect, analize şi studiu aprofundat.  

 

Din aprilie 2013 m-am specializat în mediere, ramură non-juridică interferentă cu juridicul. Decizia de a deveni şi mediator s-a născut din însăşi frumuseţea profesiei deoarece esenţa medierii este aducerea păcii şi armoniei între părţile aflate în conflict iar rolul mediatorului este acela de a prezenta alternative creative capabile să răspundă pozitiv disputei dintre ele. Mediatorul creativ împreună cu părţile implicate în dispută vor găsi întotdeauna o cale de stingere a conflictului.

Consider că astăzi sunt pregătită construiesc din temelii Medierea şi profesia de mediator, sunt capabilă să reprezint interesele profesiei noastre şi să obţin soluţii viabile pentru toate problemele cu care ne confruntăm de atâţia ani începând cu marile lacune ale legii până la deficienţele majore existente în procedurile interne.  

Mă caracterizează seriozitatea, puterea de concentrare şi analiză, competenţa, responsabilitatea pentru propriile fapte şi nu în ultimul rând capacitatea de a asculta pe celălalt pentru a înţelege şi a soluţiona problema prezentată! Sunt parte din masa mediatorilor care doreşte să muncească demn, cunosc problemele dramatice cu care ne confruntăm şi am convingerea că împreună vom reuşi să repunem pe piaţa serviciilor publice această minunată profesie şi vom demonstra că medierea este într-adevăr alternativa reală la procesul clasic.

Pentru a realiza cele propuse, mă voi folosi de întreaga mea creativitate intelectuală şi voi oferi soluţii clare, pragmatice. Valorile mele (printre altele) sunt performanţa, excelenţa, integritatea, onestitatea şi respectul pentru ceilalţi. Vreau să ridic profesia de mediator şi medierea la nivelul meritat şi în această direcţie îmi voi canaliza toată atenţia. Energia mea va fi direcţionată către întreaga echipă şi sunt convinsă că dacă împărtăşim aceleaşi idealuri, împreună vom depune un efort coordonat şi consecvent în scopul atingerii obiectivelor.

 

Dragi colegi, nu uitaţi că un singur om, indiferent cât de capabil şi onest ar fi, NU poate schimba totul dar un singur om poate începe o schimbare. Avem nevoie DE O ECHIPĂ PROFESIONISTĂ, DEDICATĂ ŞI PREGĂTITĂ DE MUNCĂ ASIDUĂ. SUNT FOARTE MULTE LUCRURI DE SCHIMBAT.  Acum avem o ŞANSĂ. SĂ N-O RATĂM! 

 

Haideţi să ne demonstrăm mai întâi nouă înşine că suntem responsabili şi înţelepţi.

Go to top