STANESCU Nicolae-Bogdan-Codrut

Vechime in profesia de mediator: 5 ani

Studii: Juridice

CV: Stanescu Nicolae-Bogdan-Codrut

Programul de management


Sediu profesional

Localitate: 

Adresa: 

Telefon: 

Email: 

web: 


Activitatea desfasurata

Începând cu anul 2005, ia contact cu profesia de mediator prin participarea şi absolvirea cursurilor de formare a mediatorilor organizate de către Centrul de Soluţionare a Disputelor Iaşi.

Şi-a dezvoltat permanent abilităţile îmbunătăţindu-şi cunoştinţele în domeniul medierii prin participarea la numeroase cursuri: tehnici avansate de mediere, conferinţe naţionale şi internaţionale organizate în domeniul medierii.

Este absolvent al Facultăţii de Drept din cadrul Universităţii Hyperion Bucureşti promoţia 1996 şi a Facultăţii de Tehnologia Prelucrării Petrolului în Petrochimie din cadrul Universităţii Petrol şi Gaze Ploieşti promoţia 1999, a profesat în domeniul dreptului, încercând să răzbată printre hăţişurile şi rigorile justiţiei româneşti.

Este coautor al cărţii “Medierea oxigen pentru afaceri” şi a reuşit într-un timp relativ scurt să îşi exprime în mod competent şi pertinent opiniile despre mediere şi sistemul care o guvernează, devenind astfel formator de opinie în domeniu.

Din anul 2011 a participat la proiecte extinse din domeniul medierii: participare la procesul legislativ, promovarea profesiei prin organizarea şi participarea la seminarii, conferinte, colocvii şi dezbateri.

Din noiembrie 2010 şi până în prezent a desfăşurat activitatea de mediator, în cadrul Asociaţiei FINBAN, acumulând o vastă experienţă în medierea cazurilor din domeniile: civil, penal, litigii de muncă, familiei, comercial.

Go to top