TOCITU Siomna

Vechime in profesia de mediator: 7 ani

Studii: Juridice

CV: Tocitu Simona

Programul de management


Sediu profesional

Localitate: Constanta

Adresa: 

Telefon: 

Email: 

web: 


Activitatea desfasurata

Este mediator în cadrul “Simona Tocitu - Birou de Mediator”. Împreună cu asociația profesională a cărei membru fondator este, a încheiat protocoale de colaborare cu Primăria Cernavodă (jud. Constanța), Primăria Negru Vodă (jud. Constanța) și Primăria Chirnogeni (jud. Constanța).

Competenţe: leadership, abilități de management, abilități de comunicare, abilități de negociere.

A absolvit cursurile de formare în mediere organizate de Centrul de Mediere Craiova, autorizându-se ca mediator la data de 02 noiembrie 2008. Ș

i-a continuat pregătirea în acest domeniu de activitate urmând cursul “Tehnici avansate în mediere - analiza conflictului”, cursul “Advanced Mediation Techniques”, susținut de “The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation”, și specializându-se în co-mediere cu sprijinul trainerilor Monica Hanaway și Diana Mitchell.

A desfășurat activitate didactică, în perioada 1990 - 2001, și activitate juridică din anul 2003 și până în prezent.

A absolvit cursurile Facultății de Drept, din cadrul Institutului de Drept și Relaţii Internaționale “Nicolae Titulescu”, din București, fiind licențiată în științe juridice. Și-a continuat studiile cu un Master în legislaţie maritimă, în cadrul Universității Maritime Constanța.

Go to top