MUNTEANU Mihai

Vechime in profesia de mediator: mai 2003

Studii: Licentiat in fizica

CV: Mihai Munteanu

Programul de management


Sediu profesional

Localitate: Bucuresti

Adresa: 

Telefon: 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  

web: www.human-toolkit.ro


Activitatea desfasurata

Începând cu mai 2003, ia contact cu profesia de mediator prin participarea și absolvirea cursurilor de formare a mediatorilor organizate de către Ministerul Justiției, Ambasada SUA și Baroul Dolj, dezvoltându-și permanent abilitățile și îmbunătățindu-și permanent cunoștințele prin participarea la cursuri din domeniul medierii: tehnici avansate de mediere (The Lord Slynn of Hadley Foundation, Bill Marh, W.Ury.), formarea formatorilor de mediatori și formarea de formatori

Din anul 2003 a participat la proiecte extinse din domeniul medierii: participare la procesul legislativ, formare de mediatori, dezvoltare de sistem, diseminare de informație, promovarea profesiei - seminarii, conferințe.

Din noiembrie 2003 până în ianuarie 2009 a desfășurat activitatea de mediator, în cadrul Centrului de Mediere Craiova, acumulând o vastă experiență în medierea cazurilor din domeniile: civil, penal, litigii de muncă, familiei, comercial.

În anul 2006 a fost numit prin ordin al Ministrului Justiției în primul Consiliu de Mediere, așa cum a fost constituit și reglementat de Legea 192/2006.

Din octombrie 2007, ca urmare a adoptării Stadardului de Formare a Mediatorului, devine formator principal, examinator și expert-evaluator în domeniul medierii. În 2011 și 2014 primeşte aprecierea Federal Mediation and Conciliation Service pentru activitatea de instructor în cadrul programului de formare continuă Tehnici Avansate de Mediere și Formarea Formatorilor.

Este coautor al cărților „Medierea – Oxigen pentru afaceri” şi „Medierea – Oxigen pentru o societate modernă” şi membru fondator al Asociației Institutul Internațional de Mediere.

Este singurul membru al vreunui Consiliu de Mediere care şi-a dat demisia atunci când interesele medierii şi ale mediatorilor nu au mai fost urmărite.

Go to top