IONESCU Nicoleta

Vechime in profesia de mediator: din 2008

Studii: Juridice

CV: Ionescu Nicoleta

Programul de management


Sediu profesional

Localitate: Bucuresti

Adresa: Sector 3

Telefon: 0762 281 544

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web: 


Activitatea desfasurata

Crede în mediere şi susţine această profesie încă din anul 2008, atunci când a urmat cursul de formare a mediatorilor organizat de către Centrul de Mediere Craiova.

Din acelaşi an îşi desfăşoară activitatea în cadrul Birou Mediator “Ionescu Nicoleta”.

Este absolventă a Facultăţii de Drept – Știinţe Juridice, a unui master în Dreptul Afacerilor, a unui Program de Perfecţionare în domeniul Relaţiilor Internaționale în cadrul Institutului Diplomatic Român. Este formator şi evaluator de programe autorizat A.N.C.

În vederea perfecţionării a urmat diferite cursuri de tehnici avansate în mediere, cum ar fi: “Advanced Mediation Techniques”, susținut de “The Lord Slynn of Hadley European Law Foundation”. Atuurile sale sunt perseverenţa şi profesionalismul.

În anul 2008 a fondat alături de alți colegi mediatori ,,Asociația Mediatorilor București”, prima asociație înscrisă în Registrul Național al Asociațiilor Profesionale ale Mediatorilor, registru întocmit de către Consiliul de Mediere la solicitarea acestei asociaţii.

În calitate de vicepreşedinte al Asociaţiei Mediatorilor Bucureşti a reprezentat şi încheiat protocoale de conlucrare cu Judecătoriile din Municipiul Bucureşti, participând împreună cu celelalte asociaţii partenere la derularea proiectului „Promovarea Medierii la instanţele judecătoreşti”.

A coordonat în anul 2008 Campania de promovare a medierii organizată de către Asociaţia Mediatorilor Bucureşti la nivelul instituţiilor publice şi private cum ar fi I.G.P.R., A.R.B., A.N.A.T., M.S., A.N.A.F., etc.

Între anii 2009 - 2011 în calitate de membru supleant al Consiliului de Mediere, a participat activ la elaborarea modificărilor legislative aduse de către Legea 370/2009.

Go to top