RADULESCU Dragos Marian

Vechime in profesia de mediator: 2011 - prezent

Studii: Juridice si economice

CV: Radulescu Dragos Marian

Programul de management

 


Sediu profesional

Localitate:Bucuresti

Adresa:Str. Nerva Traian nr. 14A

Telefon:0722834593

Email:This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web:www.mediereaturistica.ro

 


Experienta/Activitatea desfasurata

Licenţiat al Facultăţii de Stiinţe juridice şi administrative, Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” din Bucureşti şi al Facultăţii de Management – Administraţie publică, Academia de Studii Economice Bucureşti, Masterat în „Integrarea Europeană” la Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” Bucureşti, studii post-universitare de psihopedagogie la Academia de Studii Economice din Bucureşti şi de ştiinţe penale la Universitatea Bucureşti şi Doctor în drept al Universităţii Bucureşti. Studii postdoctorale in Cadrul Institutului de Cercetari Juridice al Academiei Romane.

Conf. univ. la Facultatea de Relaţii Economice Internaţionale, Universitatea Creştină „Dimitrie Cantemir” din Bucureşti, specializat în "Medierea conflictelor în Uniunea Europeană", "Organizarea profesiei de mediator. Etica în mediere", „Teoria generală a dreptului” şi „Drept comunitar”.

Autor de manuale si articole de specialitate, participări la conferinţe naţionale şi internaţionale din ţară şi din străinătate. Peste 18 vechime în muncă, din care 13 ani în domeniul juridic şi 8 ani în turism.  

 

 

Go to top