ALIN ROMULUS PACURAR

Optiune: Reprezentarea mediatorilor in relatia cu sistemul judiciar

Vechime in profesia de mediator: 4 ANI

CV: Alin Romulus Pacurar


 

Sediu profesional

Localitate: Reghin

Adresa: Str. Pandurilor nr. 23

Telefon0746305489

EmailThis email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web: www.mediator-alinromuluspacurar.ro


MOTTO

Experiența profesională dobândită în activitatea specifică mediatorului în decursul a 5 ani.

Din anul 2010 de când m-am autorizat ca și mediator, practic cu entuziasm zi de zi această profesie. Încă de la început am participat activ la construirea și formarea unei imagine de ansambluasupra medierii, în primul rând în comunitatea unde trăiesc din plin alături de concetățenii mei precum și în nenumărate ocazii,prin promovarea beneficiilor pe care medierea le aduce ca și proces alternativfață de actul de justiție clasic prin instanța de judecată.

Am participat la numeroase simpozioane, conferințe, evenimente specifice profesiei noastre, la care au participat personalități din mediul academic, magistrați, înalți funcționari publici, reprezentanți ai societății civile și binențeles colegi mediatori.

Am activat ca și voluntar în promovarea medierii în școli și licee, prin acțiuni interprinse la Centru de Detenție pentru minori , în unități administrative, primării, oficii prefecturale, biblioteci, centre de cultură.

Am publicat articole de specialitate în presă și am participat la emisiuni în care am promovat statutul și rolul mediatorului în societate, desfășurarea procesului de mediere și avantajele acestuia pentru cetățeni și societate.

Am aplicat și am încercat să transmit mai departe experiența pe care am dobândit-o în practică, pentru a participa activ la dezvoltarea notorietății medierii ca și proces alternativ al actului de justiție.

Recunosc, nu a fost ușor ! Astăzi însă, am satisfacția mediatorului aflat pe drumul cel bun. Medierea a ajuns un mod de viață pentru mine ! De aceea doresc să-mi pun la dispoziția dumneavoastră, stimate colege și stimați colegi mediatori, experiența dobândită ca și profesionist full-time provenit din realitatea medierii .

Să fim uniți pentru a consacra Medierea în România !

Așa să-mi ajute Dumnezeu !


Cu stimă,
Mediator Alin Romulus Păcurar 

Go to top