ANGHENE CATALINA-TATIANA

Optiune: Reprezentant in relatia cu sistemul judiciar

Vechime in profesia de mediator: 5 ANI

CV:

 


Sediu profesional

Localitate: FOCSANI

Adresa: Str. Unirea Principatelor Nr. 2

Telefon: 0722.300.892

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

web: http://catalinaanghene.blogspot.ro/


Motto

"Analitica, ambtitioasa si cu scopuri precise, om de actiune si inclinat spre reusita, ma agajez fata de Consiliul de Mediere si fata de colegii mei sa aduc plus de valoare in ceea ce priveste implementarea medierii in perioada mandatului meu."

Declaratie de intentie

Organizarea teritoriala propusa de Consiliul de Mediere prin Hotararea O/4/25.03.2015 (Proiectul de Regulament al alegerilor), completata ulterior prin Hotararile din 25.04.2015 , m-a motivat, dupa o experienta de 5 ani in mediere, sa-mi declarat intenția de a candida la alegerile organizate de catre Consiliul de Mediere pentru constituirea Corpului Profesional al Mediatorilor Vrancea, pentru functia de reprezentant in relatia cu sitemul juridic pe langa Curtea de Apel Galati, pentru care inteleg sa ma angajez in folosul tuturor colegilor, aducand valoare relationarii si conclucrarii in primul rand cu autoritatile statului de drept public si privat din circumscriptia Curtii de Apel Galati.

 

Obiectivele principale:

  • promovarea medierii ca o profesie distincta si independenta, non-juridica;
  • identificarea blocajelor care limiteaza societatea in folosirea acestei metode;
  • negocierea de parteneriate si protocoale cu diverse institutii;
  • folosirea unor practici corecte in promovarea mediatorilor si in procedura de mediere;
  • intalniri cu mediatorii arondati circumscriptiei Curti de Apel Galati pentru identificarea problemelor locale, gasirea de solutii comune, conlucrare;
  • procedura medierii sa devina un instrument viabil real si eficient al societatii civile, alaturi de alte metode de solutionare alternativa a conflictelor.


Este necesara promovarea si implementarea pe scara larga a medierii prin dialog direct si prin sprijin sustinut de intanirile comune pe care vi le propun, atat pe plan local, judetean, cat si la nivel national.
Am ocazia sa construiesc impreuna cu dumneavoastra, o imagine pozitiva, care sa ne asigure dezvoltare ca profesie, capatand astfel credibilitate si eficacitate ca procedura reala de solutionare alternativa a conflictelor/litigiilor.

Doar impreuna suntem puternici. Doar impreuna putem face medierea sa mearga!

Mergand la votul din 13.05.2015, organizat pentru Jud. Vrancea in Focsani - cladirea SCC Federalcoop Vrancea (str.Unirea Principatelor nr.2), in intervalul 09.00-21.00, aratam ca ne pasa ce se intampla cu medierea.

Fiecare vot conteaza! Din dosarele inregistrate pentru aceasta functie aleasa de mine, va fi desemnat drept reprezentant concurentul care a intrunit cel mai mare numar de voturi liber exprimate; nu exista alte criterii de departajare.

Impreuna avem o singura voce!

Alegeti-va reprezentantul pe care-l meritati!
 

Go to top