A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z 0-9

Mediator Creteanu Delia

Forma de exercitare: Birou de mediator
Numar autorizatie: 02648/20.05.2011
Localitatea: Bucuresti Judetul: Bucuresti
Adresa sediu: Str.Vasile Lascar nr. 5-7, et. 2, cam 205, Sector 2

Mobil: 0744-789.335

E-mail: birou@mediator-deliacreteanu.ro Web: www.mediator-deliacreteanu.ro

Domenii de mediere:
  • Familiei
  • Civil
  • Comercial
  • Penal
  • Conflicte de munca
  • Bancar
  • Malpraxis
  • Protectia consumatorului
creteanu_delia

Limbi straine:
  • Engleza

Program de lucru: Program extins

Prezentare activitate:

Am parcurs pasii vietii invatand de la oameni, invatand impreuna cu oamenii ce inseamna sa fii Om.

Necazurile si lipsurile m-au atentionat. Reusitele si satisfactiile profesionale si personale m-au ajutat sa inving starile de nesiguranta si neincredere in mine si mi-au dat sens pasilor spre invatare. Echilibrul si perseverenta m-au adus aici, la aceste randuri, in calitatea mea de om mediator

Dupa 25 de ani de experienta de munca si de viata, am ales calea profesiei liberale de mediator autorizat, si ma aflu acum in slujba si in fata oamenilor care au apelat la mediere, persoane fizice si reprezentanti ai unor persoane juridice, pe care i-am ajutat sa isi deschida agenda in fata solutionarii amiabile a conflictelor cu care se confruntau. Si am reusit.

In masura in care colaboratorii mei, prietenii mei au aflat si au inteles ca exista medierea, au apelat la procedura medierii, si au reusit sa ajunga cu ajutorul meu la solutii care i-au scutit de luni intregi de procese in instanta de judecata, am reusit impreuna sa aplanam conflictele in care erau angrenati inainte de a demara procedura judiciara, si ceea ce este de asemenea important, ei stiu ca undeva, in Bucuresti, exista un mediator dispus sa le asculte problemele si sa ii indrume spre cea mai buna solutie pe care o pot ei insisi accepta si recomanda pentru viitor.

Pentru mine medierea inseamna cu adevarat echilibru, creativitate, intuitie, daruire si nu in ultimul rand, eleganta si rafinament. Toate aceste atribute insotite de temeinice cunostinte juridice acumulate de mine in decursul timpului, pot duce la rezultate frumoase si benefice pentru cei care apeleaza la mediator.

Zambetul unui om multumit inseamna mai mult decat o satisfactie materiala.Cu devotament fata de aceasta eleganta profesie,

Delia Creteanu

Harta google:

Go to top