Termenul de transmitere a opțiunilor de vot se prelungește până la 20.02.2015.

Având in vedere: - numărul redus de mediatori care au comunicat opțiunea de vot până la această dată (sub 1000)

- faptul că informațiile solicitate prin calendarul de organizare a alegerilor sunt foarte importante pentru pregătirea distribuirii buletinelor de vot pe cele două opțiuni de vot (”la urnă” și ”prin corespondență”)

- faptul ca prelungirea termenului de răspuns nu va afecta perioada de pregătire a distribuirii buletinelor de vot, 

 

Între 23.02 și începerea pregătirii distribuirii BV(aprox 26.02) este perioada minimă necesară actualizării și definitivării listei mediatorilor cu drept de vot (6714) privind:

- clasificare lor pe cele două opțiuni de vot și

- înscrierea datelor de contact actualizate, primite 

 

Răspunsul trebuie să fie comunicat, indiferent de opțiunea de vot aleasă: personal la sediul CM, prin poștă/curier, prin e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau prin fax, la nr. 021.330.25.28.

 

NOTĂ: - Trimiterea prin curier a buletinelor de vot nu este condiționată de răspunsul privind opțiunea de vot. Toti mediatorii cu drept de vot vor primi un Buletin de Vot.

- În cazul celor care nu comunică opțiunea de vot, nu va rezulta implicit ca acestia vor vota ”la urna” în sediul CM.

- Celor care nu comunică opțiunea, li se va trimite buletinul de vot prin curier (vor fi trecuți în categoria de vot ”prin corespondență”).

- Detalii privind formatul buletinului de vot, procedura de votarea ”la urna” în sediul CM sau ”prin corespondență” vor fi anunțate în timp util.

 

Vă mulțumim pentru sprijin, înțelegere și cooperare,

 

Cornel Pavel Director - Secretariat tehnic

Go to top