"Medierenet.ro"- un pitbull asmutit in lupta pentru castigarea alegerilor CdM.

Astazi m-am convins, vazand atacul la persoana, ca sunt un candidat cu sanse reale de a ajunge in Consiliul de Mediere. Dovada mi-au furnizat-o cei de la site-ul cu o notorietate indoielnica, www.medierenet.ro. 

In ziua depunerii candidaturii mele la sediul Consiliului de Mediere, am fost abordat telefonic la ora 19 de catre o duduie care s-a prezentat drept jurnalist la medierenet.ro cerandu-mi sa raspund la niste intrebari. I-am explicat faptul ca nu consider oportuna si profesionista modalitatea prin care anumiti pseudojurnalisti inteleg sa isi exercite job-ul part time.

Mi-am aratat in schimb deschiderea sa raspund oricaror intrebari, in scris, prin email, lucru care a sifonat-o se pare pe duduia in cauza. E lesne de inteles si de ce. Vorbele zboara, cuvintele scrise raman si nu pot fi truncheate, interpretate sau cenzurate, asa cum, din informatiile pe care le detin au procedat in cazul altor candidati.

Ca vreau sau nu sa acord un interviu este strict optiunea mea. Si nu vreau sa fac un caz din asta sau sa detaliez aspecte desprinse din dialogul cu duduia: tonul total nepotrivit, imposibilitatea reala de identificare a apelantului, ora, la fel nepotrivita pentru a fi contactat, faptul ca nu am fost anuntat ca sunt inregistrat ( drept pentru care iau in calcul exercitarea dreptului de a-i actiona in instanta), lipsa flexibilitatii dansei la propunerea mea de a realiza interviul prin intermediul emailului, faptul ca mi-a inchis telefonul in nas vazand ca nu si-a atins scopul dar si alte aspecte care confirma faptul ca interlocutorul meu este un angajat sezonier.

Ceea ce vreau insa sa subliniez este reclama negativa de care am beneficiat de pe urma optiunii mele de a nu acorda interviul, fapt ce ma determina sa ma apar, de data aceasta din postura de jurnalist de investigatii si sa incerc sa aduc la cunostiinta domniilor voastre, colegii mei mediatori, cine este medierenet.ro, ce interese slujeste si care sunt dedesubturile rocadei manageriale si de actionariat care au avut loc de curand in cadrul acestei entitati.

Randurile de mai sus contituie defapt dreptul la replica de care cei de la medierenet.ro m-au privat inchizand pe site-ul lor posibilitatea de a face comentarii.

Prin urmare, ma vad nevoit sa folosesc canalele de comunicare de pe facebook, cu speranta totusi ca, de data aceasta cei de la medierenet.ro vor da dovada de profesionalism si deontologie si vor publica acest articol in intregime in continuarea articolului prin care au incercat sa imi deformeze imaginea, cu un tupeu inca unic intalnit in aceasta campanie "Va lasam pe dumneavoastra sa decideti daca mediatorul Pop Catalin va merita votul."

De cand si pana unde, o entitate de presa aproape fantomatica dar de interes sporit in aceasta perioada a alegerilor, si care se presupune ca ar trebui sa fie neutra si obiectiva, isi permite cu nonselanta sa influenteze in mod parsiv optiunile de vot ale mediatorilor. Tertipul " Va lasam pe dumneavoastra sa decideti" este cel mai josnic si expirat utilizat de catre formatorii de opinie tendentiosi si care nu au nimic in comun cu deontologia profesionala.

Odata cu inchiderea perioadei de depunerii a candidaturilor (14 februarie), eu, Pop Aurelian Catalin, jurnalist de investigatii, va promit voua, colegilor mei mediatori, interesante articole si dezvaluiri, nu numai despre medierenet.ro ci si despre personajele care penduleaza in jurul evenimentelor ce sunt legate de acesta.

Tin sa precizez ca nu sunt o persoana conflictuala insa atunci cand constat ca josnicia si ipocrizia vrea sa capete valente de demnitate si veridicitate asemenea celebrelor "gulere albe", in fiinta mea se trezesc potentele latente ale luptatorului pentru dreptate si onestitate. Ce spuneti dragi colegi? Aceste calitati ma recomanda sa primesc votul dumneavoastra?

 

Cu deosebita stima si aleasa consideratie,

Pop Aurelian Catalin

Go to top