Comisia de validare a comunicat rezultatele alegerilor privind componenta Consiliului de Mediere pentru urmatorii 4 ani:

Mitroi Bogdan Mugur, Badulescu Dorin Valeriu, Sustac Zeno Daniel, Munteanu Mihai Iulian, Dedu Ion, Ionescu Nicoleta, Padeanu Marin, Iacob Anca, Ichim Gabriela - Supleanti: Coste Stefan, Lisman Fanuta, Tuluc Ana Maria

Voturi valabil exprimate 2984. 

Exact acum 52 de ani, in zorii lui 28 de gerar ( sau luna lupilor cum ii mai zice lunii februarie), ursitoarele, au zis ceva ca as avea o legatura cu strangerea mainilor si ca voi fi intre oameni.

De unde aveam eu sa stiu la acea vreme sensul …a fi intre oameni…( ca un mijlocitor ) sau  a strange mainile, ai face pe altii sa-si stranga mainile ? De unde puteam eu sa fac legatura intre cele spuse de ursitoare si…MEDIERE??? Nu, n-aveam de unde sa stiu.

Pentru ca ne pasa si suntem implicati dorim sa oferim informatia inaintea tuturor.

Portalul tabloumediatori.ro realizeaza in perioada 09.03-14.03.2015 un sondaj de tip ExitPoll cu privire la rezultatele alegerilor pentru functia de membru in Consiliul de Mediere.

Sondajul este online si are caracter confidential, fara culegerea de informatii cu privire la datele de identificare ale mediatorilor.

Cu toate că legea 192/2006 reglementează medierea şi organizarea profesiei de mediator, este singura lege din România, care nu conţine obligaţii şi sancţiuni exact pentru scopul în care a fost realizată şi anume Medierea. În schimb, pentru mediator obligaţiile şi sancţiunile sunt cu nemiluita.

Go to top